De 6 mooiste stranden ter wereld

Witte stranden, blauwe wateren en een heerlijk zonnetje. Wie geniet daar nou niet van? Wij hebben voor u een lijst opgesteld met een aantal van de mooiste stranden ter wereld.

White Bay Beach

Guana Island behoort tot de Bristish Virgin Islands in de Carribean. Dit eiland beschikt over zeven schitterende stranden. White Bay Beach springt er echter uit. Naast dat dit strand bestaat uit bijna een kilometer fijn wit zand en een heldere zee, bestaat uw uitzicht ook uit tropische bossen, bergen, heuvels en valleien. White Bay Beach is zeker een bezoekje waard!

Ao Nang

Het tweede strand op deze lijst is Ao Nang in Krabi in Krabi, Thailand. Bij deze heldere blauwe zee kunt u helemaal wegdromen. Aan het strand liggen vaak catamarans, dit zijn kleine vissersbootjes, die u kunt huren. Een tochtje over deze zee zal uw vakantie compleet maken.

Navagio Bay

Het volgende strand op ons lijstje is een strand aan het Griekse eiland Zakynthos. Dit prachtige strand, Navagio Bay, is een van de meest gefotografeerde stranden van Griekenland. Navagio Bay kan alleen per boot worden bereikt, doordat het beschut is gelegen in een baai.

Porto Katsiki

Het strand Porto Katsiki, ook in Griekenland gelegen, is bijna te mooi om waar te zijn. De meeste mensen die dit strand bezoeken genieten van het mooie uitzicht vanaf de klif aan de zuidkant van het strand. Dit is de ideale plek voor een onvergetelijke vakantiefoto. Het strand is via een trap in het midden van de baai te bereiken. Er zijn op Porto Katsiki niet veel badplaats-faciliteiten te vinden, maar het is de ideale locatie voor een prachtig uitzicht en een verfrissende duik.

Key West

Het mooiste strand van Key West kan niet op deze lijst ontbreken. We hebben het over Fort Zachary Taylor. Naast dat dit strand extreem mooi is, is het ook perfect voor het beoefenen van watersporten. Maar de reden dat dit strand op deze lijst voorkomt… de zonsondergang. Tijdens de zonsondergang krijgt dit strand een bijzondere romantische sfeer. Elk jaar komen er toeristen van over de hele wereld naar dit strand, speciaal om de zonsondergang bij te wonen.

Source d'Argent

Het laatste strand op deze lijst is misschien wel het mooiste strand op aarde, Source d’Argent. Dit spectaculaire strand is de droom van elk pas getrouwd stel en film alle filmproducenten. De schitterende zandstranden met granietformaties zullen u een onvergetelijk gevoel bezorgen. Perfecter dan dit wordt het niet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s